Μιχάλης Φ.

Παραλάβαμε τα έντυπά μας και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμεσότητα την συνεχή ενημέρωση και φυσικά για το αποτέλεσμα. Ο επαγγελματισμός στις μέρες μας δυστυχώς έχει λιγοστέψει, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.Σίγουρα θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. more ..

Μιχάλης Φ.
Ειρήνη Π.

Σήμερα το απόγευμα πήρα στα χέρια μου τις κάρτες... Είμαι πολλή ευχαριστημένη με την δουλεία σας.... Μου αρέσουν πολύ και οι κάρτες και η ενημέρωση π κάνατε για το κάθε βήμα μέχρι να φτάσουν οι κάρτες στα χέρια μου.... Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαρητήρια για την δουλειά σας... Θα τα ξανά πούμε στις επόμενες καρτούλες μου... more ..

Ειρήνη Π.
Κωνσταντίνος Π.

Ειλικρινά μένω απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Προσεγμένη δουλειά που δείχνει επαγγελματισμό, ευχάριστο προσωπικό που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σου και το σημαντικότερο… λογικές τιμές εν μέσω κρίσης !! Σας ευχαριστώ πολύ και θα ξανα συνεργαστούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! more ..

Κωνσταντίνος Π.

Συνεργαστήκαμε με την copyandpaste για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας μας ιστοσελίδας και είναι αλήθεια ότι χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχαμε πετύχει το λιτό και σοβαρό χαρακτήρα που επιθυμούσαμε για τη σελίδα αυτή. Παράλληλα, μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο και τη δομή ώστε η ενημέρωση που παρέχουμε να είναι λειτουργική και πρακτική για όσους μας επισκέπτονται. more ..

Κατερίνα Χ.

Καλημερα σας!!! Μολις παρελαβα τα έντυπά μου. Ειναι ακριβως οπως τις ζητησα! Σας ευχαριστω για τη γρηγορη εξυπηρετηση και ελπιζω και σε μελλοντικη συνεργασια. more ..

Μανώλης Κ.